MENU

Maximize your impact

About the Challenge

Ken jij de snelle Recruiter met zijn mooie verhaal die in een moordend tempo kandidaten benaderd? Precies die Recruiter, die zoeken wij niet!

Wij zijn op zoek naar een energiek persoon die samen met ruim 30 studieverenigingen in Nederland op universiteiten en hogescholen campagnes gaat opzetten, workshops organiseert, lezingen geeft en niet bang is om met een groep studenten een feestje te organiseren. Daarnaast zie jij de persoon achter een cv en helpt hem of haar bij het bepalen van zijn of haar loopbaan. Wij vinden het belangrijk dat je bewust bent van het belang van een transparant en eerlijk wervingsproces en dat juist jij daar ook echt een meerwaarde in kan zijn. Met zorg begeleid je je kandidaten en zorg jij er voor dat zij zich echt thuis voelen bij Exellys. 

Als Corporate Recruiter ben jij een echte duizendpoot. De functie is tweeledig; je bent het gezicht van Exellys op universiteiten en hogescholen en schakel je veel met ons marketingteam om samen met hen campagnes op te zetten. Daarnaast sta je op dagelijkse basis veelvuldig in contact met jong talent en blijf je voor hen het aanspreekpunt tijdens het gehele selectieproces. Je helpt de talenten bij het in kaart brengen van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt, bespreekt wat zij nog graag zouden willen ontwikkelen en gaat vooral op zoek naar wie de persoon achter het cv. In het eerste interview neem je de kandidaat mee in het verhaal van Exellys. Zo vertel je de kandidaten over ons Start Smart programma en hoe wij hen begeleiden in hun eerste baan. Verder vinden wij het cruciaal om de kandidaat concrete feedback terug te geven na het gesprek. 

MORE ABOUT

Your skills

Exellys is in Nederland een groeiend bedrijf en dat maakt jouw werk onmisbaar. Dit geeft voor jou ook tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en zaken naar je toe te trekken en naar eigen invulling uit te voeren. Dit alles doe je vanuit een hecht team waar genoeg ruimte is voor ontwikkeling en vooral plezier.

Enthousiasme stroomt door jouw aderen. Bij voorkeur heb je enige werkervaring binnen een professionele omgeving en heb je minimaal een bachelor of masterdiploma op zak in de richting van bijvoorbeeld Bedrijfskunde, HR, Communicatie of Hotelschool. Daarnaast ben je secuur en is jouw planning altijd spot-on. Je staat graag in de spotlight en op vrijdag zoek jij graag je collega’s op bij ons in de bar. Ook spreek je vloeiend Nederlands en Engels.


Our offer

Je komt te werken binnen een hecht team op ons splinternieuwe kantoor in Amsterdam dat van alle gemakken is voorzien. Daarnaast krijg je;

 • een salaris tussen 2900 en 3600 euro bruto per maand
 • een vaste 13e maand, 26 vakantiedagen, een (als je dat wilt) auto van de zaak
 • word je opgenomen in ons start smart programma want ook jij gaat je verder ontwikkelen
 • leuke uitjes en begeleiding door jouw eigen coach.

Naast dit alles word je onderdeel van een gedreven team waar genoeg ruimte is om je de komende jaren verder te ontwikkelen. 

Next steps

YOUR PATH TO EXCELLENCE

 • Apply now
  We'll get back to you asap
 • Ace a phone call
  Don't worry, this won’t take long
 • Convince us
  You can expect up to 2 rounds of interviews
 • Show your skills
  A series of technical tests based on your expertise
 • Sign the contract
  Welcome and congratulations!

Go for gold. Be excellent

Maximize your impact. Get in touch.

Bonne van der Laan