MENU

Maximize your impact

About the Challenge

Wil je graag knallen in een carrière als business consultant, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of heb je nog niet de juiste skills om aan de slag te gaan? Dan is deze uitdaging precies goed voor jou!

Bij ProjectiveGroup word je aan de hand van een intensief trainingsprogramma klaargestoomd voor een toekomst als business consultant in de financiële sector. Kijk je ernaar uit om mensen te inspireren en te motiveren en kennis te maken met verschillende vakgebieden? Dan is dit de geknipte kans voor jou!

ProjectiveGroup werkt samen met een breed scala aan verschillende klanten binnen de financial service-industrie en streeft er elke dag naar om het potentieel van hun gegevens te benutten. Door gebruik te maken van data-analyse en inzichten kunnen deze organisaties weloverwogen beslissingen nemen, verbeterpunten identificeren en uiteindelijk betere diensten en ervaringen bieden aan hun klanten.

Je bent ambitieus, nieuwsgierig en enthousiast om nieuwe dingen te leren. Je hebt een kritische en analytische blik en een echte topsportmentaliteit. Met jouw energieke persoonlijkheid en positieve instelling ben je overal het zonnetje in huis. Bovendien weet je van aanpakken en toon je zin voor initiatief. Hebben we jou zonet beschreven? Dan ben jij degene die we zoeken! Dit alles start 1 oktober 2023

Graag nog meer info? Bekijk hier het hele programma van het traineeship!

MORE ABOUT

Your skills

Nog enkele vereisten:

 • Je hebt je WO-opleiding (bijna) afgerond in bijvoorbeeld Economie, Bedrijfskunde, Econometrie, of Finance
 • Je hebt excellente mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden
 • Je bent enthousiast over een opleidingsprogramma met intensieve begeleiding

Daarnaast spits jij je oren als het gaat over onderwerpen IT design en delivery, implementaties, procesanalyse en veranderkunde.

Wij bieden een uitdagend traineeship met een grote diversiteit aan opdrachten bij verschillende klanten. Gedurende een intensieve opleidingsperiode word je ondergedompeld in de magische wereld van Scrum, Lean en Agile. Nadien ga je aan de slag bij klanten, terwijl je gedurende twee jaar verschillende opleidingen en trainingen blijft doorlopen. Je komt terecht in een fijne groep van collega’s die kennisdeling, ondernemerschap, humor en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen.


Our offer

We hechten veel waarde aan een platte organisatiestructuur. Bij ProjectiveGroup geloven we in een cultuur waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar stem te laten horen, ideeën te delen en bij te dragen aan het succes van het team. We creëren een omgeving waarin samenwerking en open communicatie worden gestimuleerd, ongeacht je ervaringsniveau.Je maakt deel uit van een topteam en start een intensief trainingsprogramma. Zeiden we al dat je begeleid wordt door een persoonlijke talent coach?

Marktconform salaris van 2700 tot 3100 euro bruto per maand vanaf dag 1 en een vast contract. 

Naast een goed salaris, krijg je ook een bedrijfswagen of een flexibel mobiliteitsbudget en tal van andere voordelen.

Start,1 oktober 2023

Next steps

YOUR PATH TO EXCELLENCE

 • Apply now
  We'll get back to you asap
 • Ace a phone call
  Don't worry, this won’t take long
 • Show your skills
  A series of technical tests based on your expertise
 • Convince us
  You can expect one duo interview
 • Sign the contract
  Welcome and congratulations!

Go for gold. Be excellent

Maximize your impact. Get in touch.

Bonne van der Laan