MENU

Maximize your impact

About the Challenge

Wil je graag knallen in een carrière als business consultant, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of heb je nog niet de juiste skills om aan de slag te gaan? Dan is deze uitdaging precies goed voor jou!

Bij Mastermind word je aan de hand van een intensief trainingsprogramma in samenwerking met Exellys en Projective klaargestoomd voor een toekomst als business consultant in de financiële sector. Kijk je ernaar uit om mensen te inspireren en te motiveren en kennis te maken met verschillende vakgebieden? Dan is dit de geknipte kans voor jou!

MORE ABOUT

Your skills

Je bent ambitieus, nieuwsgierig en enthousiast om nieuwe dingen te leren. Je hebt een kritische en analytische blik en een echte topsportmentaliteit. Met jouw energieke persoonlijkheid en positieve instelling ben je overal het zonnetje in huis. Bovendien weet je van aanpakken en toon je zin voor initiatief. Hebben we jou zonet beschreven? Dan ben jij degene die we zoeken!

Nog enkele vereisten:

 • Je kan een afgeronde WO-opleiding MSc voorleggen (economie, bedrijfskunde, econometrie, informatica of finance)
 • Je hebt excellente mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden
 • Je bent enthousiast over een opleidingsprogramma met intensieve begeleiding

Our offer

Wij bieden een uitdagend traineeship met een grote diversiteit aan opdrachten bij verschillende klanten. Gedurende een intensieve opleidingsperiode word je ondergedompeld in de magische wereld van Scrum, Lean en Agile. Nadien ga je aan de slag bij klanten, terwijl je gedurende twee jaar verschillende opleidingen en trainingen blijft doorlopen. Je komt terecht in een fijne groep van collega’s die kennisdeling, ondernemerschap, humor en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen.

Exellys is een ‘tech talent incubator’, en ja, da’s net zo cool als het klinkt.

 • Je maakt deel uit van een topteam en start een intensief trainingsprogramma. Zeiden we al dat je begeleid wordt door een persoonlijke talent coach?
 • Marktconform salaris van 2700 tot 3100 euro bruto per maand vanaf dag 1 en een vast contract. 
 • Naast een goed salaris, krijg je ook een bedrijfswagen of een flexibel mobiliteitsbudget en tal van andere voordelen.
 • De meeste tijd breng je door bij je klant, maar er staan ook een heleboel toffe Exellys-activiteiten op de planning.
 • Start, 1 maart 2023

Company insights

More about this organisation

Mastermind is een onafhankelijke Nederlandse management consulting firma. Onze klanten worden ondersteund met organisatieversnelling, strategie & advies en digitale transformatie. Mastermind heeft diepe kennis van de volledige levenscyclus van processen en systemen in pensioenen, verzekeringen en bankieren en een uitstekende staat van dienst in het bouwen van expertise en ervaring bij consultants. Sinds 1 oktober 2021 maakt Mastermind onderdeel uit van Projective Group.

Next steps

YOUR PATH TO EXCELLENCE

 • Apply now
  We'll get back to you asap
 • Ace a phone call
  Don't worry, this won’t take long
 • Convince us
  You can expect up to 2 rounds of interviews
 • Show your skills
  A series of technical tests based on your expertise
 • Sign the contract
  Welcome and congratulations!

Go for gold. Be excellent

Maximize your impact. Get in touch.

Bonne van der Laan