MENU

Maximize your impact

About the Challenge

Ben jij een Business Analist, en wil je graag bijdragen aan optimale klanttevredenheid voor onze pensioenfondsen bij een van 's werelds grootste pensioeninvesteerders - APG Vermogensbeheer? Met een portefeuille van ongeveer 600 miljard euro in Nederland, biedt APG Vermogensbeheer jou een unieke kans om deel uit te maken van een jong en dynamisch team van specialisten. Draag bij aan het vormgeven van onze dienstverlening voor de toekomst en beïnvloed het leven van miljoenen mensen.

In deze rol werk je binnen een multidisciplinair DevOps-team en ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de klanttevredenheid door de wensen van onze zakelijke partners te vertalen naar effectieve ICT-oplossingen, waarbij ook de impact op organisatorisch vlak wordt overwogen. Je coördineert de verandering samen met het team en collega-teams en zorgt voor de implementatie.

MORE ABOUT

Your skills

Als Business Analist  denk je in mogelijkheden en ben je gericht op service. Eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen zijn vanzelfsprekend voor jou. Je hebt een praktische instelling en bent gemotiveerd om kwaliteit te leveren. Daarnaast beschik je over uitstekende analytische vaardigheden en oog voor detail. Je bent proactief en een natuurlijke bruggenbouwer, wat zich vertaalt in effectieve communicatie en overtuigingskracht. Hiermee daag je stakeholders inhoudelijk uit en beheer je verwachtingen adequaat. Hoewel je focus op business analyse ligt, ben je bereid om je T-shaped vaardigheden verder te ontwikkelen of te versterken. Je brengt het volgende mee:

• Een bachelor- of masterdiploma in een relevant vakgebied.

• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands (vereiste) en Engels.

• Probleemoplossende vaardigheden: het identificeren en definiëren van de behoeften van het bedrijf en het formuleren van passende (technische) oplossingen.

• Het vermogen om sterke werkrelaties te onderhouden met interne en externe belanghebbenden op verschillende niveaus.

• Betrokkenheid bij het proces om ervoor te zorgen dat de implementatie aan de gestelde eisen voldoet.

• In staat om de coördinatie van Value Stream (overstijgende) epics uit te voeren.

• Gedreven om bij te dragen aan kennisdeling tussen Business en IT binnen jouw DevOps-team en om de toekomst van het team en de value stream te ondersteunen.


Our offer

Exellys is geen standaard rekruteringsbureau of consulting firma. Wij zijn een geval apart. Exellys is een ‘talent incubator’, en ja, daar gaan we ook de volle 100% voor

De samenwerking tussen Exellys en APG biedt een unieke combinatie van kansen. Wil je lezen hoe dit werkt? Lees dan hier hoe het Erik vergaat bij APG.

Afgezien van de gedrevenheid en ambitie waarin je bij de klant ondergedompeld wordt, kun je het volgende van ons verwachten:

Je sluit je aan bij een geweldige community en treedt toe tot een van onze Smart Programs, op basis van waar je staat in je carrière en waar je naartoe wilt. Hebben we al gezegd dat je ook een persoonlijke coach krijgt?

Naast een bruto maandsalaris van €3.100 tot €3.600, ontvang je ook een auto of een flexibel mobiliteitsbudget en tal van andere voordelen (pensioen, dagvergoedingen, enz.)

Je zult het grootste deel van de tijd bij APG doorbrengen, behalve voor reguliere Exellys-trainingen, leuke evenementen, tribe-bijeenkomsten, after-worksessies voor het delen van kennis, enz.

Na twee jaar coaching en upskilling van Exellys krijg je de mogelijkheid om als interne medewerker bij APG te gaan werken. Of als je liever bij ons wilt blijven, kun je ook onze vervolg Smart Programs verkennen.

Company insights

More about this organisation

Bij APG zijn ze meer dan alleen een pensioenuitvoerder. Ze richten zich niet alleen op financieel rendement, maar ook op hun verantwoordelijkheid jegens de samenleving. Ze geloven in solidariteit tussen generaties, duurzaamheid, kernwaarden, diversiteit, het klimaat en digitalisering. Want pensioenen gaan uiteindelijk over mensen, over het leven en over samenleven in de maatschappij. Wat heb je aan een geweldig pensioen als de wereld om je heen onleefbaar is geworden? Bij APG begrijpen ze dat als geen ander.

Met trots beheren ze een totaal vermogen van meer dan 600 miljard euro voor hun pensioenfondsen en hun leden en begunstigden. Dit stelt hen in staat om niet alleen te zorgen voor jouw financiële zekerheid, maar ook voor een betere toekomst voor iedereen. Bij APG gaan ze verder dan cijfers alleen. Ze streven naar een wereld waarin welvaart hand in hand gaat met welzijn, waarin duurzaamheid en inclusiviteit de norm zijn, en waarin digitalisering hen helpt om nog efficiënter en transparanter te opereren.


Next steps

YOUR PATH TO EXCELLENCE

 • Apply now
  We'll get back to you asap
 • Ace a phone call
  Don't worry, this won’t take long
 • Show your skills
  A series of technical tests based on your expertise
 • Convince us
  You can expect one duo interview
 • Sign the contract
  Welcome and congratulations!

Go for gold. Be excellent

Maximize your impact. Get in touch.

Bonne van der Laan