MENU

Maximize your impact

About the Challenge

Ben je klaar om je stempel te drukken als Project Manager voor HPE? Ben je klaar om te werken met baanbrekende technologieoplossingen die de manier verbeteren waarop mensen leven en werken?

Als Project Manager heb je oog voor detail en houd je tegelijkertijd een helikopterzicht. Je hebt er geen moeite mee om veel ballen in de lucht te houden en verantwoordelijkheid te nemen voor de oplevering en opvolging van projecten. Je voorspelt budgetten, bewaakt financiële resultaten en projectmijlpalen, ondersteunt het projectteam en rapporteert terug aan de Program Manager. Je hebt een belangrijke rol te spelen bij het up-to-date houden van je team over nieuwe projecten en procedures en het debriefen van klanten en management. Kortom, zonder jou valt alles uit elkaar

MORE ABOUT

Your skills

Een goede Project Manager zijn vereist een specifieke set van vaardigheden. Je hebt een passie voor technologie en een klantgerichte mindset. Je gaat door het vuur voor je deadlines en neemt geen genoegen met minder dan goud als het gaat om de kwaliteit van je werk. Je bent sterk in je communicatie en een attente luisteraar. Je wil je leiderschaps-, organisatie- en analytische vaardigheden gebruiken in een baan die veel variatie biedt.

 • We zoeken een teamspeler die zich herkent in de volgende vereiste:
 • 1 tot 3 jaar werkervaring
 • Bachelor of master diploma in, Management Informatiesystemen, IT Management of Business administration  
 • Grote affiniteit met IT in het algemeen en een brede basiskennis van PRINCE2, Scrum, ITIL en PS Project
 • Enige praktische ervaring met het managen en organiseren van projecten 
 • Je bent vloeiend in Engels én Nederlands. Overige talen is een pre
Our offer

Exellys is geen standaard rekruteringsbureau of consulting firma. Wij zijn een geval apart. Exellys is een ‘tech talent incubator’, en ja, da’s net zo cool als het klinkt. 

De samenwerking tussen Exellys en HPE biedt een unieke combinatie van kansen. Wil je lezen hoe dit werkt? Lees dan hier hoe het Tom vergaat bij HPE


Afgezien van de gedrevenheid en ambitie waarin je bij de klant ondergedompeld wordt, kun je het volgende van ons verwachten:

 • Je sluit je aan bij een geweldige community en treedt toe tot een van onze Smart Programs, op basis van waar je staat in je carrière en waar je naartoe wilt. Hebben we al gezegd dat je ook een persoonlijke coach krijgt?
 • Naast een bruto maandsalaris van €3.100 - €3.600, ontvang je ook een auto of een flexibel mobiliteitsbudget en tal van andere voordelen (pensioen, dagvergoedingen, enz.)
 • Je zult het grootste deel van de tijd bij HPE doorbrengen, behalve voor reguliere Exellys-trainingen, leuke evenementen, tribe-bijeenkomsten, after-worksessies voor het delen van kennis, enz.
 • Na twee jaar coaching en upskilling van Exellys krijg je de mogelijkheid om als interne medewerker bij HPE te gaan werken. Of als je liever bij ons wilt blijven, kun je ook onze vervolg Smart Programs verkennen.

Company insights

More about this organisation

Hewlett Packard Enterprise is een wereldwijd, edge-to-cloud Platform-as-a-Service-bedrijf dat is gebouwd om bedrijven te transformeren. Zij helpen bedrijven met hun data, zodat ze inzichten kunnen omzetten in resultaten met de snelheid die nodig is om te gedijen in de complexe wereld van vandaag. Als wereldleider op het gebied van bedrijfstechnologie heeft HPE de missie om klanten te helpen technologie te gebruiken om ideeën om te zetten in waarde. HPE geeft zijn teamleden de macht om een impact te hebben op het bedrijf en in de wereld. Het bedrijf bevordert een cultuur die innovatief, inclusief en flexibel is.

Next steps

YOUR PATH TO EXCELLENCE

 • Apply now
  We'll get back to you asap
 • Ace a phone call
  Don't worry, this won’t take long
 • Convince us
  You can expect up to 2 rounds of interviews
 • Show your skills
  A series of technical tests based on your expertise
 • Sign the contract
  Welcome and congratulations!

Go for gold. Be excellent

Maximize your impact. Get in touch.

Bonne van der Laan